Veprimet

Kushdo që vendos të marrë një e-Crafter të ri mund të lumturohet për shpërblime atraktive dhe për një garanci që zgjat.

Bonus i lëvizjes elektronike& Bonus për Sipërmarrësin

Nëse porosisni një e-Crafter të ri, ju mund të lumturoheni pasi përfitoni një bonus të lëvizjes elektronike prej 1,800 €.,1 freuen. E veçanta jonë për sipërmarrësit është bonusi i sipërmarrësit prej 2,514 €.,−2

Garancia që zgjat 2 + 2

Nëse blini një e-Crafter, me ofertën tonë tona në lidhje mbi sigurinë, ju përfitoni gjithashtu një garanci shtesë që zgjat. Kjo përfshin një garanci tjetër 2-vjeçare, pas asaj 2-vjeçare që jep prodhuesi, me një kilometrazh maksimal të përgjithshëm prej 120,000 km.3.

1 Nëse blini një e-Crafter 35 Kastenwagen L3H3 100 kW/136 PS PSM, ju do të përfitoni një bonus prej 1,800 € - një bonus të lëvizjes elektronike. Të gjitha shpërblimet nuk janë detyruese, nuk shënohen. Këto bonuse përfshijnë TVSH-në. Informacione të mëtejshme i gjeni tek kompanitë pjesëmarrëse të VW. Përpos kësaj mund të kërkohet financim nga Ministria Federale deri në 8,500 €. Më shumë informacion gjeni në adresën:  www.umweltfoerderung.at.

2 Nëse blini një e-Crafter i ri dhe kjo aprovohet deri më 31 dhjetor 2019, pra përsa kohë zgjasin aksionet,  sipërmarrësit me një numër të vlefshëm NIPTI do të marrin bonusin e sipërmarrësit prej 2,514 €.Të gjitha shpërblimet nuk janë detyruese, nuk shënohen. Këto bonuse përfshijnë TVSH-në. Informacione të mëtejshme i gjeni tek kompanitë pjesëmarrëse të VW.

3Oferta vlen vetëm nëse blini një e-Crafter të ri. Partneri juaj i Volkswagen Makina Tregtare mund t`ju japë detaje të mëtejshme mbi garancinë. Modifikimet dhe shtesat vlejnë vetëm për dorëzimet direkt nga fabrika.

Në këtë faqe përshkruhen pajisjet e modeleve. Zakonisht nuk përmendet nëse pajisjet përkatëse janë standarde apo opsionale me pagesë shtesë. Për informacion më të detajuar mbi shtrirjen e saktë të pajisjeve të automjetit (pajisje standarde/pajisje shtesë) ose në lidhje me kufizimet e kombinimit, ju lutemi, kontaktoni shitësin e autorizuar të Volkswagen Automjete Komerciale ose përdorni konfiguruesin tonë për Volkswagen Automjete Komerciale. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet bruto janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 20% TVSH, taksën standarde të konsumit (NoVA) dhe nuk marrin parasysh shtesat apo zbritjet e NoVA sipas nenit 6 të ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e tekstit, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim gjinor. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

E-Crafter

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team