Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Informacion Informacion Ligjor

Informacion Ligjor

INFORMACION LIGJOR I PERGJITHSHEM.

Informacioni ligjor ka për qëllim të rregullojë dhe informojë partneret e Bisnesit, klientët dhe punonjësit për çdo parregullsi në shkelje të Legjislacionit Shqiptar dhe atij Ndërkombëtar.

Adaptimi me rregulloret ligjore dhe rregullat e brendshme ka përparësinë kryesore në Porsche Albania. Ne mund të shmangim dëmtimin e kompanisë sonë, punonjësve tanë dhe partnerëve të biznesit, vetëm nëse respektohen rregullat dhe standardet e percaktuara.

 

CMIMET PER AUTOMJETET DHE AKSESORET PERKATES

Të gjitha çmimet për makinat dhe aksesorët shoqërues janë të afishuara në mjedisin e ushtrimit te aktivitetit te Porsche Albania, lehtësisht të aksesueshme nga klientët.

Në raste të rralla të jashtëzakonshme mund te ndodh që këto çmime të mos jenë të azhurnuara.

Per sa me siper ju lutemi kontaktoni shitësin tuaj për informacion të detajuar, për llogaritjen e çmimeve.

Ndryshimet qe paraqiten në variantet e modeleve, konstruksionin, pajisjet aksesore, të dhënat teknike, ne lidhje me çmimin, rezervohen shprehimisht midis paleve ne rast te te dhenave te gabuara.

Disa nga automjetet per shitje paraqesin nevojen per pajisje shtesë fakt qe kerkon dhe një pagesë shtesë nga kostoja e makines ose ilustrimet e automjeve tregojnë pajisje shtesë që janë subjekt i një pagese shtesë por qe nuk janë të disponueshme për të gjitha variantet e modelit.

Për shkak të pajisjeve ose kufizimeve specifike të motorit, mund të mos jetë e mundur të montoni produktet e dëshiruara të aksesorëve në modelin e zgjedhur të automjetit.

 Shoqeria do t'ju informojë në lidhje me disponueshmërinë e aksesorëve për modelin e zgjedhur të automjetit dhe datën e dorëzimit.

 Garancia per aksesoret shoqerues te automjeteve jane variable. Per me shume informacion drejtohuni ne ambjente e aktivitetit te Porsche Albania.

Ju lutemi pyesni për pajisjet dhe veçoritë e sakta te automjetit përpara se të lidhni kontratën e blerjes.

 

INFORMACION E LIDHJE ME DISPOZITAT E REJA TE ADAPTUARA NGA LEGJISLACIONI SHQIPTAR DHE EU.

Porsche Albania, në përputhje me aktet ligjore dhe nënligjore në fuqi, importon në Republikën e Shqipërisë vetëm automjete që plotësojnë kushtet teknike në lidhje me karakteristikat funksionale të sistemeve dhe pajisjeve ne lidhje me gjendjen e tyre tekniko-fizike, të cilat duhet t'u korrespondojnë mjeteve të parashikuara si më poshtë:

a)    Automjete e reja me zero km dhe që nuk janë regjistruar më parë për qarkullim në asnjë shtet tjetër, të cilat përmbushin normën 5 Euro te percaktuar nga Bashkimi Evropian;

Informacioni me I ri i BE-së paraqitet për konsumin e karburantit dhe emetimet e CO2 në përputhje me Rregulloren (KE) 715/2007: Shifrat e dhëna janë përcaktuar në përputhje me procedurën e përcaktuar të matjes në Rregulloren (KE) 715/2007. Informacioni nuk ka të bëjë me një automjet të vetëm, por shërben vetëm për qëllime krahasimi midis llojeve të ndryshme të automjeteve. Në veçanti, pajisjet dhe aksesorët specialë (p.sh. goma më të gjera, kondicionimi i ajrit, raftet e çatisë, etj.) Mund të rezultojnë në vlera të ndryshme të konsumit dhe emetimit te CO2.

 

MARKAT TREGTARE/TE DREJTAT E AUTORIT (©)

Të gjitha imazhet janë imazhe simbolike. Ju lutemi vini re se qëndrueshmëria e ngjyrës nuk mund të garantohet për shkak të monitorëve të ndryshëm. Imazhet e aksesorëve mund të tregojnë pajisje shtesë që mund të kërkohen, ose materiale dekorative të përdorura vetëm për qëllime fotografike.

Programi, me të gjitha pjesët e tij perberese si të dhëna dhe imazhe, është i mbrojtur nga e drejta e autorit. Çdo përdorim jashtë kufijve të lidhur ngushtë me ligjin'"Për të drejtat e autorit" pa pëlqim është i ndaluar dhe i dënueshëm. Kjo vlen veçanërisht për riprodhimet, përkthimet, mikrofilmimin dhe përpunimin në sistemet elektronike dhe jo vetem.

Përdorimi i fotografive lejohet vetëm për qëllime personale. VOLKSWAGEN AG është pronar i një numri të madh të markave të regjistruara (marka tregtare). Në veçanti, simbolet Volkswagen, VW, VW AG, Shërbimi Volkswagen, Lupo, Passat, Beetle, New Beetle, Bora, Golf, Polo, Sharan, Jetta, Variant, Caravelle, TDI, SDI, PDI, GTI, 3L, VR6, W10, W12, W16, W18, Syncro, 4MOTION janë të mbrojtura dhe te rregjistruara si marke tregtare e VOLKSWAGEN AG.

Fakti që një simbol nuk është përfshirë në këtë listë dhe / ose nuk është shënuar si markë (markë tregtare) nuk mund të interpretohet që ky simbol të mos jetë markë e regjistruar (markë tregtare) dhe / ose ky simbol pa pëlqimin paraprak me shkrim të VOLKSWAGEN AG ose Porsche nuk mund të përdoret.

 

PA LICENSE

Asnjë licencë për përdorimin e pronën intelektuale (në veçanti patentat, markat tregtare dhe të drejtat e autorit) të shoqerive pjese e Grupit Porsche, nuk do te jepet ne asnje forme përmes kësaj faqe Website tek palet e treta.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team