Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Pjesë këmbimi origjinale

Pjesë këmbimi origjinale

Pavarësisht nëse është një Caddy, Multivan, Amarok, Crafter apo një automjet tjetër Volkswagen - ne sigurojmë që pjesët rezervë origjinale të jenë gjithmonë në dispozicion për të gjitha modelet. Dhe jo vetëm për një kohë të shkurtër, por për vite me rradhë. Ju mund të merrni pjesë deri në rreth 15 vjet pasi një model është hequr nga përdorimi. Kjo do të thotë që edhe pronarët e automjeteve të vjetra gjithashtu mund të mbështeten tek ne.

Gama e pjesëve origjinale Volkswagen

Lëngje punimi

Ndryshku, kalku, nxehtësia dhe i ftohti mund të kenë një efekt negativ në makinën tuaj. Lëngjet funksionale jo vetëm që mbrojnë motorin tuaj nga ndikimet e jashtme, ato gjithashtu transmetojnë fuqinë e frenimit, mbajnë pamjen tuaj të pastër dhe ajrin të pastër. Zbuloni këtu lëngjet e ndryshme origjinale të Volkswagen.

AdBlue®
Vaji motorrit
Alkoli i frenave
Anti Freeser
AdBlue®
Vaji motorrit
Alkoli i frenave
Anti Freeser

AdBlue®

Teknologjia e naftës SCR u zhvillua për të zvogëluar emetimin e oksideve të dëmshme të azotit. Për këtë teknologji të së ardhmes, automjeti juaj ka nevojë për AdBlue® - një zgjidhje pa erë dhe jo toksike që përbëhet nga 32.5 përqind ure dhe 67.5 përqind ujë i demineralizuar.

Vaji motorit

Vaji i motorit përmbush shumë detyra të rëndësishme. Ndoshta më e rëndësishmja është vajosja e pjesëve mekanike të motorit. Një film i qëndrueshëm vaji zvogëlon forcat e fërkimit dhe konsumimin.

Alkoli i frenave

Një alkol frenash duhet të funksionojë në mënyrë të përsosur në çdo kohë. Si pjesë integrale e të gjithë sistemit të frenimit, alkoli i frenave me performancë të lartë nga Volkswagen garanton sigurinë tuaj.

Antifreeze

Mbrojtja nga ngricat, mbrojtja nga nxehtësia dhe mbrojtja nga korrozioni. Këto janë vetëm disa avantazhe e antifreeze origjinale të Volkswagen, e cila siguron performancë optimale të motorit edhe në kushte ekstreme.

Filtër

Nxehtësia dhe të ftohtit, lagështia, shpejtësia e lartë e ajrit dhe presioni i lartë: filtrat në automjetin tuaj komercial Volkswagen duhet të funksionojnë me besueshmëri edhe në kushte sfiduese - në fund të fundit, ata filtrojnë ndotësit dhe papastërtitë. Zbuloni filtrat e ndryshëm Volkswagen origjinale këtu .

Filtri karburantit
Filtri i ajrit
Filtri i vajit
Filtri i pluhurit dhe polenit
Filtri karburantit
Filtri i ajrit
Filtri i vajit
Filtri i pluhurit dhe polenit

Filtri karburantit

Karburantet e ndotura dëmtojnë motorin dhe kufizojnë performancën e makinës. Filtrat e karburantit origjinal Volkswagen heqin grimcat e papastërtisë nga karburanti dhe sigurojnë që motori të ketë një jetë të gjatë.

Filtri i ajrit

Një përzierje optimale karburant-ajër është parakusht për performancën e plotë të motorëve me djegie të brendshme. Filtrat origjinal të ajrit nga Volkswagen sigurojnë konsum minimal të karburantit dhe bëjnë shumë më tepër.

Filtri i vajit

Një furnizim i mjaftueshëm i pikave të vajosjes me vaj motori dhe filtrimi nga grimcat e papastërtisë është një parakusht për performancën optimale të motorit dhe mbrojtjen e motorit. Me filtrat origjinal të vajit Volkswagen, ju mbroni makinën tuaj në mënyrë efektive dhe, mbi të gjitha, me besueshmëri nga konsumimi i pjesëve.

Filtri i pluhurit dhe polenit

Filtrat e pluhurit dhe polenit si dhe filtrat e karbonit aktivë mbrojnë pasagjerët e automjeteve nga ndotja e ajrit të ambientit si dhe sistemin tuaj të kondicionimit të ajrit nga ndotja. Humbja e ulët e presionit garanton kapacitet të mjaftueshëm ngrohës ose ftohës në çdo mot.

Marmita silenciatorë

Marmitat janë përbërës të rëndësishëm të automjeteve dhe luajnë një rol kryesor në sistemin e shkarkimit të automjeteve moderne.

Në varësi të modelit, automjeti është i pajisur me një marmitë silenciator të pasëm dhe, nëse është e nevojshme, një marmitë silenciator para ose qendror. Detyra kryesore e marmitës është të zvogëlojë zhurmën e shkarkimit që ndodh kur gazrat e shkarkimit të motorit devijohen. Përveç kësaj, duhet të arrihet një ruajtje optimale e fuqisë së motorit.

Fshirëse xhami

Përmes hulumtimit dhe zhvillimit të vazhdueshëm, dizajnit inteligjent, materialeve me cilësi të lartë dhe punimit me cilësi të lartë, tehu i pastruesve origjinale Volkswagen ofron funksionalitetin më të mirë dhe kështu promovojnë në mënyrë aktive sigurinë tuaj në trafikun rrugor. Shpesh të nënvlerësuar, këto produkte japin një kontribut vendimtar për sigurinë tuaj.

Fenerë dhe Stopa të pasëm

Përveç pjesëve të trupit të tilla si mbrojtëset ose dyert, fenerët dhe stopat e pasme janë ndër përbërësit e një makine më të prekur nga aksidentet. Sidoqoftë, për sa kohë që asgjë tjetër nuk është dëmtuar, një fener i tillë ose stopat e pasme mund të zëvendësohen shpejt.

Partneri juaj Volkswagen ka llambat më të zakonshme në stok, dhe ai do t'i marrë të gjitha të tjerët nga prodhuesi i automjetit në kohë rekord. Gjithmonë me cilësi origjinale Volkswagen, natyrisht.

Xhami mbrojtës i erës

Xhami i përparmë, i njohur gjithashtu si xhami i përparmë, përbëhet nga xham sigurie të petëzuar, d.m.th. dy xhamë qelqi që janë të lidhur me njëri-tjetrin nga një shtresë plastike e ndërmjetme (PVB). Ai jo vetëm që përmbush një funksion të rëndësishëm mbrojtës, por gjithashtu është bërë një element i rëndësishëm i dizajnit të automjetit.

Kandelet

Kandelet origjinale Volkswagen "Laser-Platinum" bën përshtypje me përshpejtimin e tij të fuqishëm, elasticitetin e lartë dhe aftësinë e shkëlqyeshme kthyese. Me këtë model ju i jepni Volkswagen tuaj edhe më shumë qëndrueshmëri dhe gjithashtu e bëni atë më rezistent ndaj streseve të rrugës.

Përparësitë e pjesëve origjinale të Volkswagen®

Automjeti juaj Volkswagen është një origjinal që nga ana tjetër përbëhet nga mijëra origjinale: Pjesë origjinale Volkswagen®. Secila prej tyre, nga vida më e vogël te moduli më kompleks, qëndron për saktësinë, cilësinë dhe sigurinë më të lartë. Nëse duhet të zëvendësoni një pjesë të automjetit, ne rekomandojmë Volkswagen pjesë origjinale® për zëvendësim.

Mobilitet i sigurtë

Pavarësisht nga cila pjesë ju nevojitet për cilin automjet nga gama jonë e gjerë e modeleve: Pjesët origjinale Volkswagen® janë gjithmonë aty ku duhen sa më shpejt që të jetë e mundur. Këtë e sigurojmë me gamën tonë të plotë, garancinë tonë të dorëzimit në pjesë të gatshme për deri në15 vjet pasi një model është hequr nga prodhimi dhe shërbimin tonë të dorëzimit 24 orë. Rrjeti ynë i gjerë i shërbimit garanton se gjithmonë do të gjeni një servis të autorizuar kompetent në zonën tuaj. Dhe sigurisht kudo me garancinë tonë të mobilitetit. 

Mbrojtja e mjedisit

Grupi Volkswagen shprehimisht pranon përgjegjësinë e tij për njerëzit dhe mjedisin në konceptin e tij të markës dhe në parimet e politikës mjedisore.

Përputhshmëria mjedisore dhe ruajtja e burimeve natyrore gjithashtu luajnë një rol të rëndësishëm në shitjen e pjesëve origjinale. Prandaj Volkswagen u ofron partnerëve dhe klientëve të saj një katalog gjithëpërfshirës të shërbimeve, i cili varion nga udhëzimet se si të trajtohen në mënyrë të sigurt substancat e rrezikshme deri në kthimin e mëvonshëm të produkteve dhe paketimeve që shiten.

Logistika

Në mënyrë që klientët tanë të qëndrojnë të lëvizshëm në çdo kohë dhe kudo, ne jo vetëm që ofrojmë cilësi origjinale, por gjithashtu mirëmbajmë një rrjet shitjesh që lidh të gjithë botën. Në të gjithë botën ne furnizojmë drejtuesit e disa milion automjeteve me disa milion pozicione çdo vit. Me Volkswagen pjesë origjinale®, gjithmonë mund të jeni absolutisht i sigurt - pa marrë parasysh se ku jeni.

Pjesë këmbimi origjinale Volkswagen

Riparuar në një mënyrë miqësore me mjedisin në të njëjtën cilësi konstante në seri, deri në 50 për qind më lirë se pjesët e reja të krahasueshme. Për riparime ekonomike, veçanërisht për automjetet e vjetra.

Cilësi e lartë me një kosto më të ulët

Volkswagen është numri 1. Në kthimin dhe riciklimin e produkteve të vjetra. Ajo që filloi dekada më parë me cilindra individual, pompa karburanti dhe karburatorë për Beetle-n e parë është zhvilluar në programin më të gjerë të rikthimit në historinë e automobilave.

Për ne, rikonstruksioni në të njëjtën cilësi në seri, por edhe ekonomia dhe një proces ekologjikisht miqësor kanë një rëndësi vendimtare. Metodat tona të përpunimit garantojnë funksionalitet dhe siguri optimale. Ato janë gjithashtu të koordinuar me departamentet e zhvillimit për prodhimin në seri. Klientët tanë mund të shikojnë përpara për faktin se pjesët origjinale të këmbimit janë deri në 40 për qind më të lira në çmim sesa pjesët e krahasueshme të reja me të njëjtën cilësi.

Avantazhe

Kursim kostosh për të njëjtën cilësi

Pjesët e këmbimit origjinal Volkswagen janë produkte të markës direkt nga prodhuesi i automjetit. Kjo është arsyeja pse ato përmbajnë të njëjtën kompetencë dhe cilësi të markës globale Volkswagen si gjithë pjesët e reja të tjera. Ne kemi një gamë të gjerë të pjesëve të zëvendësimit me cilësi të lartë dhe të lira të gatshme për ju.

 

Kohë pritje e shkurtër

Me Pjesët e këmbimit origjinale të Volkswagen, kohët e riparimit mund të zvogëlohen, gjë që e bën instalimin më të lirë në përgjithësi. Për shkak të saktësisë së përshtatjes, ju kurseni kosto shtesë për ndryshimet pasuese ose vizitat shtesë në servise.

 

Avantazhi në çmim përmes ofertave kohë-vlerë realiste

Kursimi i çmimit për pjesët zëvendësuese krahasuar me pjesët e reja është deri në 50 përqind për shumicën e artikujve, pasi pjesa e vjetër merret përsëri. Dhe për shkak se janë komponentë kompleksë, p.sh. pjesët, që ripërdoren, kostot e prodhimit zvogëlohen ndjeshëm në avantazhin tuaj.

 

Cilësi e lartë, siguri e lartë

Pjesët origjinale Volkswagen të zëvendësimit përpunohen në mënyrë industriale dhe kontrollohen në fabrikë për cilësinë, saktësinë e përshtatjes dhe funksionalitetin. Kështu, pjesët e rindertuara janë teknikisht po aq të mira sa të rejat dhe identike me pjesët origjinale të instaluara në automjet. Kjo garanton cilësi, siguri dhe qëndrueshmëri.

 

Garanci si për pjesën e re

Njësitë dhe pjesët e rindërtuara janë po aq të mira sa pjesët e reja. Për shkak të kërkesave për cilësi të lartë për një pjesë këmbimi origjinale të Volkswagen, ne mund të ofrojmë të njëjtën garanci si për pjesët e reja. E njëjta gjë vlen për punën e riparimit.

 

Ruajtja e vlerës rrit vlerën e rishitjes

Pjesët e këmbimit origjinal Volkswagen janë teknikisht si të rejat. Ato jo vetëm që zgjasin jetëgjatësinë e automjetit, por gjithashtu rrisin vlerën e rishitjes. Niveli teknik i një automjeti të riparuar mund të rritet pas riparimit me një pjesë origjinale zëvendësimi, pasi risitë teknike përmirësohen vazhdimishtë.

 

Aftësia dërguese

Në mënyrë që ju gjithmonë mund të furnizoheni në mënyrë të besueshme edhe me një model të vjetër, ne kemi rreth 13,000 produkte zëvendësimi në magazinë. Pjesë origjinale Volkswagen dhe Pjesë këmbimi origjinale Volkswagen sigurojnë lëvizshmëri deri në 15 vjet pas përfundimit të prodhimit në seri.

 

Mirë për mjedisin

Programi ynë i ndërrimit është gjithashtu aktiv në mbrojtjen e mjedisit. Deri më tani, miliona tonë lëndë të parë të vlefshme janë rikuperuar dhe sasi të mëdha energjie dhe emetimesh janë kursyer: Për shembull, sasia e çelikut që u kursye duke përpunuar 7.7 milion motorrë (rreth 350,000 ton) është e mjaftueshme për 50 Kulla Eiffel ose 162 herë për të ndërtuar Golden Gate Bridge.

Teknologji

Të njëjtat standarde vlejnë për nivelin e cilësisë si për prodhimin në seri të pjesëve të reja. Duke u përqëndruar në prodhimin e pjesëve të reja, ndryshimet teknike në kërkimin dhe zhvillimin merren parasysh menjëherë. Prandaj klientët tanë marrin pjesë zëvendësuese që janë më të fundit. Një produkt i pregatitur ka cilësi të një produkti të ri dhe për këtë arsye pretendime të njëjta të garancisë. Me deri në pesëdhjetë përqind kursim çmimi.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team