Karikimi në aparatet opsionale të instaluara në mur

Karikimi në hapësirën më të vogël

Instalimi i një stacioni individual karikimi është ideal aty ku flota juaj elektrike është parkuar për një periudhë më të gjatë: për shembull në garazhin nëntokësor të ndërtesës tuaj. Ju mund ta karikoni automjetin tuaj më shpejt me një aparat opsional muri. Partneri ynë i bashkëpunimit MOON ofron gjithashtu stacione karikimi dhe instalim si një paketë praktike e plotë.

Rryma alternative

E-Crafter i ri mund të karikohet përmes një aparati opsional në mur afërsisht për 5 orë e 20 minuta me një fuqi maksimale të karikimit prej 7.2 kW. Me ndihmën e një sistemi shtesë dhe inteligjent të menaxhimit të ngarkesës, mund të karikohen edhe flota të mëdha të automjeteve pikërisht në kohën kur është e disponueshme energjia diellore. Gama e plotë e aparateve të murit me priza të tipit 2 dhe instalim në vend ofrohet nga një partner bashkëpunimi. Informacione të mëtejshme mund të merrni nga partneri juaj Volkswagen Makina Tregtare.

Zbuloni këtu infrastrukturën e karikimit, një siguri e së ardhmes nga MOON, ofruesi i sistemit që bën lëvizjen elektronike çdo ditë:

Në këtë faqe përshkruhen pajisjet e modeleve. Zakonisht nuk përmendet nëse pajisjet përkatëse janë standarde apo opsionale me pagesë shtesë. Për informacion më të detajuar mbi shtrirjen e saktë të pajisjeve të automjetit (pajisje standarde/pajisje shtesë) ose në lidhje me kufizimet e kombinimit, ju lutemi, kontaktoni shitësin e autorizuar të Volkswagen Automjete Komerciale ose përdorni konfiguruesin tonë për Volkswagen Automjete Komerciale. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet bruto janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 20% TVSH, taksën standarde të konsumit (NoVA) dhe nuk marrin parasysh shtesat apo zbritjet e NoVA sipas nenit 6 të ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e tekstit, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim gjinor. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

E-Crafter

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team