*Karikim ­i shpejtë CCS

Karikimi në lëvizje

Falë Sistemit të Kombinuar të Karikimit (CCS), bateritë me litium dhe jon mund të lidhen si me rrymë të drejtpërdrejtë ashtu edhe me rrymë alternative. Kjo gjë mundëson karikimin në stacionet e karikimit të shpejtë publik CCS si edhe në aparatet e instaluara në mur në pronësi të kompanisë.

Rryma e drejtpërdrejtë

E-Crafter i ri mund të karikohet në mënyrë të veçantë dhe shpejt shpejt në stacionet e karikimit publik CCS. Sistemi i karikimit të shpejtë CCS mundëson tashmë një fuqi karikimi prej 40 kW dhe e sjell baterinë me jon e litium në një gjendje karikimi prej 80% 1 në rreth 45 minuta. Madje në një të ardhme të afërt stacionet e karikimit do të japin deri në 350 kW rrymë të drejtpërdrejtë.

1Koha e karikimit realizohet në stacionet e karikimit publik me sistemin standard të karikimit të shpejtë CCS.  Konsumi i kombinuar i energjisë: 21.5 kWh / 100 km (ose 215 Wh / km).
2-Emisionet CO \ 2 \: 0 g / km (i referohet emetimeve 2CO \ 2 \ gjatë drejtimit të automjetit, emetimet e përgjithshme CO \ 2 \ varen nga origjina e energjisë elektrike. Prandaj Volkswagen rekomandon përdorimin e energjisë elektrike të gjelbër). 

Zbuloni këtu infrastrukturën e karikimit, një siguri e së ardhmes nga MOON, ofruesi i sistemit që bën lëvizjen elektronike çdo ditë:

Në këtë faqe përshkruhen pajisjet e modeleve. Zakonisht nuk përmendet nëse pajisjet përkatëse janë standarde apo opsionale me pagesë shtesë. Për informacion më të detajuar mbi shtrirjen e saktë të pajisjeve të automjetit (pajisje standarde/pajisje shtesë) ose në lidhje me kufizimet e kombinimit, ju lutemi, kontaktoni shitësin e autorizuar të Volkswagen Automjete Komerciale ose përdorni konfiguruesin tonë për Volkswagen Automjete Komerciale. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet bruto janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 20% TVSH, taksën standarde të konsumit (NoVA) dhe nuk marrin parasysh shtesat apo zbritjet e NoVA sipas nenit 6 të ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e tekstit, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim gjinor. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

E-Crafter

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team