Sistemet ­e sigurirsë

Shkoni në vendin e sigurt

 Crafter Fahrgestell disponon një shumëllojshmëri të madhe të pajisjeve të sigurisë.

Frenimi në shumë përplasje1

Procesi i frenimit fillon pas një përplasjeje. Në rastin me të mirë, kjo do të parandalojë përplasjet që mund të vijnë me pasues. Pas një vonese të shkurtër, automjeti frenon me një shpeshtësi të madhe deri në 10 km/orë, deri sa shoferi të mund të marrë përsëri kontrollin e automjetit në çdo kohë.

Programi i stabilizimit elektronik1

Parandalon humbjen drejtimit ose gjatë mbingarkesës duke frenuar në mënyrë specifike rrotat përkatëse.

Kontrolluesi i rrëshqitjes (ASR)1

Parandalon xhirimin e rrotave në rast rrëshqitje.

Sistemi i frenimit antibllokues (ABS)1

Parandalon bllokimin e rrotave. Ndaj në këtë mënyrë ruhet aftësia drejtuese.

Bllokimi elektronik i diferencialit (EDS)

Shpërndan forcën lëvizëse në rrota duke mos rrëshqitur.

Paralajmërimi për rripin e sigurimit

Sinjalizon shoferin se rripi i sigurimit nuk është i lidhur duke e nxitur shoferin ta vendosë pas ndezjes së motorit dhe akustikisht pas fillimit të udhëtimit.. 

Jastëk ajri i shoferit

Ofron mbrojtjen standarte më të mirë të mundshme në rast të një goditje ballore. Sipas kërkesës është i disponueshëm edhe jastëku anësor.

1 Brenda kufijte të sistemit

Në këtë faqe përshkruhen pajisjet e modeleve. Zakonisht nuk përmendet nëse pajisjet përkatëse janë standarde apo opsionale me pagesë shtesë. Për informacion më të detajuar mbi shtrirjen e saktë të pajisjeve të automjetit (pajisje standarde/pajisje shtesë) ose në lidhje me kufizimet e kombinimit, ju lutemi, kontaktoni shitësin e autorizuar të Volkswagen Automjete Komerciale ose përdorni konfiguruesin tonë për Volkswagen Automjete Komerciale. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet bruto janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 20% TVSH, taksën standarde të konsumit (NoVA) dhe nuk marrin parasysh shtesat apo zbritjet e NoVA sipas nenit 6 të ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e tekstit, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim gjinor. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Crafter
Shasi

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team