Shërbime mobile online

I lidhur me rrjetin kudo - dhe të informuar

Merrni raportet më të fundit të trafikut direkt nga interneti. Shkoni drejt në stacionin tjetër të karburantit. Operoni aplikacionet në smartphone-in tuaj gjatë udhëtimit. Ju kujton takime e punës dhe ju paralajmëron drejtpërdrejt në rast të një tentative vjedhje. Me shërbimet e lëvizshme "Car-Net", ju ndjeheni më komod, më të sigurt dhe më të informuar kur jeni në udhëtim. 

Car-Net App-Connect1

Përjetoni më shumë informacione dhe argëtim gjatë lëvizjes dhe përdorni Car-Net App- Connect dhe integrohuni me Smartphon tuaj në automjetin tuaj përmes një ndërfaqeje USB. Car-Net App-Connect pasqyron aplikacione të përputhshme në smartphone tuaj në ekranin tuaj me prekje për sistemet opsionale të navigimit apo radios. Mund të përdorni Android Auto, Apple CarPlay ™ ose MirrorLink ™ për të kontrolluar aplikacione të caktuara me lehtësi në ekranin e prekjes sidomos gjatë udhëtimit.

Car-Net Guide & Inform2

Nëse automjeti juaj është i pajisur me një sistem opsioni navigimi, ju mund të aktivizoni shërbimet Guide &Inform me bazë në internet. Guide& Inform janë në dispozicionin tuaj falas për tre vitet e para pas regjistrimit. Mund të përdorni dy lloje shërbimesh: shërbime që ju mbështesin direkt në makinë dhe shërbime që konfiguroni nga shtëpia-ose përmes portalit të klientit ose me aplikacionin Car-Net. Për të përdorur Guide & Inform në automjet, thjesht hapni Hotspot duke përdorur smartphone-in tuaj ose përdorni Volkswagen CarStick opsional.

Aplikacioni Car-Net App-Connect është i disponueshëm vetëm në lidhje me sistemin e radios "Composition Media" ose sistemet e navigimit "Discover Media". App-Connect Car-Net përfshin teknologjitë MirrorLink ™, CarPlay ™ dhe Android Auto. Disponueshmëria e këtyre teknologjive mund të ndryshojë nga një shtet në shtetin tjetër. Ju lutemi që kini parfasysh se Car-Net App-Connect aktualisht nuk mbështetet nga të gjithë aparatet celulare në treg. Volkswagen punon ngushtë me prodhuesit kryesorë të smartphone për të promovuar mbështetje të gjerë për Car-Net App-Connect.

Përdorimi i udhëzuesi & informacionit Car-Net është i mundur vetëm me pajisjet opsionale "Discover Media".Ju duhet gjithashtu një pajisje celulare (p.sh. smartphone) që mund të veprojë si një WLAN-Hotspot celular, ose një Volkswagen UMTS CarStick me një kartë SIM të tarifueshme nga çdo ofrues i telefonisë celulare. Shërbimet e Udhëzuesit dhe Informimit janë të disponueshme vetëm me një kontratë ekzistuese ose të lidhur veçmas të shërbimit celular midis jush dhe ofruesit të telefonisë suaj celulare dhe vetëm brenda mbulimit të rrjetit përkatës të telefonisë celulare. Me marrjen e paketave të të dhënave nga interneti mund të lindin kosto shtesë (p.sh. tarifat në roaming), në varësi të tarifës përkatëse të telefonit tuaj celular dhe veçanërisht kur operoni jashtë vendit. Për shkak të vëllimit të të dhënave që lindin kur përdorni shërbimet Car-Net, ne ju rekomandojmë të bini dakord urgjentisht për një tarifë promocionale të të dhënave me ofruesin e telefonit tuaj celular. Për të përdorur Car-Net, duhet të lidhet një kontratë e veçantë online me Volkswagen AG. Pas dorëzimit të automjetit, klienti ka 90 ditë kohë për të regjistruar automjetin në www.volkswagen-car-net.com/portal. Disponueshmëria e shërbimeve të Car-Net mund të ndryshojë nga një shtet në shtetin tjetër. Këto shërbime janë në dispozicion për periudhën e kontratës për të cilën është rënë dakord dhe mund të jenë subjekt i ndryshimeve në përmbajtje gjatë periudhës së kontratës. Ju mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me Car-Net në adresën www.volkswagen-car-net.com/portal dhe nga partneri juaj Volkswagen, dhe informacion në lidhje me kushtet tarifore të telefonisë celulare i gjeni nga ofruesi i telefonisë suaj celulare.

Në këtë faqe përshkruhen pajisjet e modeleve. Zakonisht nuk përmendet nëse pajisjet përkatëse janë standarde apo opsionale me pagesë shtesë. Për informacion më të detajuar mbi shtrirjen e saktë të pajisjeve të automjetit (pajisje standarde/pajisje shtesë) ose në lidhje me kufizimet e kombinimit, ju lutemi, kontaktoni shitësin e autorizuar të Volkswagen Automjete Komerciale ose përdorni konfiguruesin tonë për Volkswagen Automjete Komerciale. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet bruto janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 20% TVSH, taksën standarde të konsumit (NoVA) dhe nuk marrin parasysh shtesat apo zbritjet e NoVA sipas nenit 6 të ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e tekstit, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim gjinor. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Crafter
Shasi

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team