Ganxhë tërheqëse und mbrojtëse dyshemeje

Tërheqje e rëndë. Ngjitje më i lehtë.

Transportoni materiale të rënda. Tërhiqni rimorkiot shtesë. Crafter Fahrgestell është projektuar për punë të rënda. Për shkak se është në dispozicion sipas kërkesës me përgatitje të ndryshme për ngarkesa rimorkio deri në 3.5 t. Përveç kësaj, mbrojtëset opsionale të dyshmesë e bëjnë më të lehtë ngarkimin dhe shkarkimin. Shikoni ofertën tonë:

  • Ganxhë tërheqëse lëvizëse me kokë të rrumbullaktë
  • Ganxhë bashkuese

Ganxhë tërheqëse lëvizëse me kokë të rrumbullaktë

Ganxhë tërheqëse lëvizëse me kokë të rrumbullaktë shërben për rimorkio dhe dhe sisteme transportuese deri në 3.5 t 

Ganxhë bashkuese (o.Abb.)

Ganxha bashkuese është e përshtatshme për ngarkesa veçanërisht të rënda deri në 2 t -duke përfshirë një program stabilizimi elektronik me stabilizim të tërheqjes.

Në këtë faqe përshkruhen pajisjet e modeleve. Zakonisht nuk përmendet nëse pajisjet përkatëse janë standarde apo opsionale me pagesë shtesë. Për informacion më të detajuar mbi shtrirjen e saktë të pajisjeve të automjetit (pajisje standarde/pajisje shtesë) ose në lidhje me kufizimet e kombinimit, ju lutemi, kontaktoni shitësin e autorizuar të Volkswagen Automjete Komerciale ose përdorni konfiguruesin tonë për Volkswagen Automjete Komerciale. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet bruto janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 20% TVSH, taksën standarde të konsumit (NoVA) dhe nuk marrin parasysh shtesat apo zbritjet e NoVA sipas nenit 6 të ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e tekstit, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim gjinor. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Crafter
Shasi

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team