Oferta për ndenjëset

Mbroni shpinën dhe nervat

Ditët e gjata të punës në ndenjësen shoferit janë rraskapitëse. Nëse ju shtrëngon qafa apo ju dhemb shpina, humori dhe përqendrimi juaj do humbë. Për të parandaluar këtë, ju mund të zgjidhni nga pesë ndenjëset e ndryshme në Crafter:

  • Ndenjëse bazë me rregullatorin e mbështetëses dhe gjatësisë
  • Ndenjëse komode me rregullatorin e lartësisë dhe thellësisë, mbështetëse krahësh nga brenda dhe mbështetëse për mesin me dy drejtime
  • Ndenjëse komode "Plus" me dy mbështetëse për krahët dhe mbeshtetja elektrike për mesin me 4 drejtime
  • Ndenjëse me amortizim ergoComfort1
  • Ndenjëse me amortizim ergoActive me funksion masazhi

Ndjenjësja me amortizim ergoComfort1

Mbrojtja optimale e shpinës falë amortizimit të ndikimit të mbeshtëtëses dhe rregullatorit të ndenjëses me 20 komanda. Kombinimi i instalimeve manuale dhe elektrike lejon një rregullim pafundësisht të ndryshueshëm sipas udhëzimeve austriake. Ngrohja dhe funksioni i masazhit janë të disponueshme sipas kërkesës

  • Rregullimi i gjatësisë, lartësisë, thellësisë dhe përshtatshmërisë së ndenjëses
  • Mbështetësja elektrike për mesin me 4 drejtime
  • Rregullatori i mbështetëses së kokës, mbështetëses dhe mbështetëses krahut,
  • Ngrohjes dhe funksionimi i masazhit sipas kërkesës

1 Ndenjësja ergoComfort më 26.11.2015 u dekorua me çmim nga "Bundesverband deutscher Rückenschulen e.V." dhe përmes "Forum Gesunder Rücken - besser leben e. V." duke marrë miratimin e AGR (Fushata për një Shpinë të Shëndetshme)

 

Në këtë faqe përshkruhen pajisjet e modeleve. Zakonisht nuk përmendet nëse pajisjet përkatëse janë standarde apo opsionale me pagesë shtesë. Për informacion më të detajuar mbi shtrirjen e saktë të pajisjeve të automjetit (pajisje standarde/pajisje shtesë) ose në lidhje me kufizimet e kombinimit, ju lutemi, kontaktoni shitësin e autorizuar të Volkswagen Automjete Komerciale ose përdorni konfiguruesin tonë për Volkswagen Automjete Komerciale. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet bruto janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 20% TVSH, taksën standarde të konsumit (NoVA) dhe nuk marrin parasysh shtesat apo zbritjet e NoVA sipas nenit 6 të ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e tekstit, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim gjinor. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Crafter
Shasi

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team