**Baza e rrotave dhe kabinat*

Të disponueshëm pothuajse për çdo ndërtim

Porositë dhe ngarkesat e e ndryshme kërkojnë struktura individuale. Falë varianteve të shumta, Crafter Fahrgestell është e përshtatshme për pothuajse çdo zgjidhje të bërë me porosi. Kabinë teke apo dopio? Baza mesatare e rrotave (L3), baza gjatë (L4) apo rbaza plus (L5)? Vendoseni vetë. Mbi të gjitha, askush nuk di më mirë se ju se çfarë i duhet kompanisë suaj.

Baza e rrotave me gjatësi mesatare, kabinë teke

Me një gjatësi prej 5,996 mm, ka hapësirë deri në tre persona.

Baza e rrotave me gjatësi mesatare, kabinë dopio

Me një gjatësi prej 5,996 mm, ka hapësirë deri në tre persona.

Baza e rrotave e gjatë, kabinë teke

Me një gjatësi prej 6,846 mm, ka hapësirë deri në tre persona.

Baza mesatare e rrotave, kabinë dopio

Me një gjatësi prej 6,846 mm, ka hapësirë deri në tre persona.

Baza e gjatë ekstra e rrotave1, kabinë teke

Me një gjatësi prej 7,404 mm, kamionçina Crafter ka bazën e gjatë ekstra dhe kabinën teke me një sipërfaqe ngarkese deri në 9,6 m² dhe mund mbajë deri në tre persona.

1 Në dispozicion vetëm në lidhje me kabinë teke

Në këtë faqe përshkruhen pajisjet e modeleve. Zakonisht nuk përmendet nëse pajisjet përkatëse janë standarde apo opsionale me pagesë shtesë. Për informacion më të detajuar mbi shtrirjen e saktë të pajisjeve të automjetit (pajisje standarde/pajisje shtesë) ose në lidhje me kufizimet e kombinimit, ju lutemi, kontaktoni shitësin e autorizuar të Volkswagen Automjete Komerciale ose përdorni konfiguruesin tonë për Volkswagen Automjete Komerciale. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet bruto janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 20% TVSH, taksën standarde të konsumit (NoVA) dhe nuk marrin parasysh shtesat apo zbritjet e NoVA sipas nenit 6 të ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e tekstit, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim gjinor. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Crafter
Shasi

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team