Teknologjia 6.1

Pikërisht e duhura. Në qytet dhe në plazh.

Mundësitë për aq sa syri mund të shikojë. Tashmë ka shumë ide të reja në bord që do ta bëjnë udhëtimin tuaj në vendin nostaligjik dhe qëndrimin tuaj jashtë shtigjeve të veçuara një përvojë të shkëlqyer. Ju mund të kënaqeni pafund një bord digjital me rezolucion të lartë, gjeneratën e fundit të sistemeve multimediale infotainment dhe opsionet më moderne të rrjetit me Volkswagen We Connect 1 .

Bordi digjital

California 6.1 është e përkryer për një udhëtim rrugor në bregdet. Ose gjatë kohës kur dilni për blerje në zhurmën dhe trafikun e metropolit. Falë madhësisë së tij kompakte dhe trajtimit të ngjashëm me makinën, është gjithmonë shoqëruesi i duhur - dhe argëtuesi juaj: Në bordin digjital mund të kërkoni përmes ekranit me prekje të sistemit të infotainment dhe timonit prej lëkure shumëfunksional hitet muzikore të preferuara. Dhe pajisja e navigimit "Discover Pro" ju udhëzon në destinacionin tjetër të ëndrrave.

Paneli i kontrollit Camper

Zona klimaterike të ndryshme. Rrugë të pashtruara. Vende të panjohura: Kur udhëtoni, gjithmonë duhet të përshtateni me ndodhi të reja. Për fat të mirë, California 6.1 do t'ju ndihmojë në këtë pjesë. Me panelin e kontrollit Camper, tani keni në dispozicionin tuaj një njësi qendrore digjitale me të cilën mund të kontrolloni me lehtësi funksione të shumta. Përzgjedhja e artikujve të menusë bëhet intuitivisht përmes ekranit me prekje. Më pas konsumatorët e integruar mund të veprojnë duke përdorur butonin rrotullues.

Volkswagen We Connect 1

California 6.1 është e pajisur me funksionet inovative online të "We Connect" 1 si dhe gjeneratën e fundit të "Bllokut Modular të Infotainment". Nëse dëshironi, mund të jeni online gjatë udhëtimit tuaj. Me "We Connect" 1 ju mund të përjetoni momente kryesore që e bëjnë çdo udhëtim më të rehatshëm dhe më të sigurt. Si me informacionin e trafikut në kohë reale ashtu edhe me njoftimin online të zonës- California juaj 6.1 është i lidhur mirë.

Me qëllim që të përdorni shërbimet We Connect, juve ju nevojitet një llogari përdoruesi e Volkswagen ID dhe duhet të regjistroheni në We Connect me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj. Për këtë duhet që të lidhni online një kontratë të ndarë We Connect ose kontratë We Connect Plus me Volkswagen AG. Për kontratën We Connect Plus keni 90 ditë kohë pas dorëzimit të automjetit për të regjistruar automjetin në portal.volkswagen-we.com dhe për të përdorur shërbimet pa pagesë për të gjitë kohëzgjatjen e afatit të dakordësuar.

Deri më tani, automjeti nuk është ofruar akoma për shitje. Nuk ka ende procesverbale të harmonizuara të kontrolleve ose vlera zyrtare të konsumit. Në këtë faqe modeli janë përshkruar modelet pajisjeve. Më së shumti nuk specifikohet nëse pajisjet përkatëse janë standarte apo një mundësi me pagesë. Për më shumë informacion në lidhje me fushën e saktë të pajisjeve të automjetit (pajisje standarde/pajisje shtesë) ose në lidhje me kombinimet e detyrueshme, ju lutemi kontaktoni shitësin tuaj të besuar të Volkswagen Makina Tregtare ose përdorni konfiguruesin tonë të Volkswagen Makina Tregtare. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në detaje individuale nga programi aktual austriak i dorëzimit. Pamjet tregojnë pjesërisht pajisje opsionale të veçanta kundrejt një tarife shtesë. Të gjitha çmimet bruto janë jo-detyruese, çmime udhëzuese jo-kartele duke përfshirë TVSH-në 20% të Taksës së Konsumit Standard, duke marrë parasysh zbritjen dhe tarifën shtesë të Taksës së Konsumit Standard sipas nenit 6 Ligji për Taksën e Konsumit Standard dhe shpenzimet e transportit. Për t'i bërë tekstet më të lehta për t'u lexuar, shpeshherë ne kemi zgjedhur ose formën e gjinisë mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Ndaj, kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim ndaj gjinisë së kundërt. Ne ju falënderojmë për mirëkuptimin tuaj.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

California 6.1

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team