Sistemet moderne të asistencës­së shoferit**

Mendohuni mirë dhe kujdesuni paraprakisht

Me qëllim që çdo udhëtim të përfundojë aq i këndshëm sa filloi, Caddy i ri përmban sisteme të shumta të asistencës së drejtuesit që mund të marrin masa parandaluese në situata kritike.

Rear Cross Traffic Alert1

Kjo mund të ndihmojë gjatë parkimit mbrapsht. Nëse shoferi nuk reagon ndaj tonit paralajmërues kur një automjet po i afrohet në mënyrë kritike, automjeti frenon automatikisht. Filmi mbi sistemin e asistencës tregon shembull mbi funksionimin e modelit Crafter.

Lane Assist2

Mund të regjistrojë korsinë e vet duke përdorur një aparat fotografik shumëfunksional dhe ta korrigjojë atë nëse del jashtë kufirit të korsisë. Filmi mbi sistemin e asistencës tregon shembull mbi funksionimin e modelit Crafter.

Trailer Assist(o. Abb.)

Mund të lehtësojë kontrollin e një rimorkio në manovrat gjatë parkimit si edhe manovrimin e saktë kur udhëton mbrapsht për t'u afruar në rampat e ngarkimit apo dhe qëllimeve të tjera.

 

Travel Assist me Emergency Assist(o. Abb.)

Sidomos kur jeni në autostradë apo në rrugë urbane, "Travel Assist" mund t'ju mbajë korsinë dhe shpejtësië duke marrë parasysh distancën e specifikuar nga trafiku përpara. Në bashkëpunim me transmetimin e freksionit së dyfishtë DSG, ju mund të lëvizni të relaksuar përmes trafikut të bllokuar dhe trafikut "Stop-and-go".

Brenda kufijve të sistemit.

Brenda kufijve të sistemit. Shoferi duhet të jetë i gatshëm që të kontrollojë sistemin e asistencës në çdo moment dhe ta drejtojë automjetin me shumë kujdes dhe duke mos e shkarkuar përgjegjësinë nga vetja.

Në këtë faqe përshkruhen pajisjet e modeleve. Zakonisht nuk përmendet nëse pajisjet përkatëse janë standarde apo opsionale me pagesë shtesë. Për informacion më të detajuar mbi shtrirjen e saktë të pajisjeve të automjetit (pajisje standarde/pajisje shtesë) ose në lidhje me kufizimet e kombinimit, ju lutemi, kontaktoni shitësin e autorizuar të Volkswagen Automjete Komerciale ose përdorni konfiguruesin tonë për Volkswagen Automjete Komerciale. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet bruto janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 20% TVSH, taksën standarde të konsumit (NoVA) dhe nuk marrin parasysh shtesat apo zbritjet e NoVA sipas nenit 6 të ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e tekstit, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim gjinor. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë
Start Video

Caddy i ri

Tashmë në sallonin Volkswagen Tirana

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team