Sistemi i ngrohjes

Jo vetëm për pushime në kohë të ngrohtë

Përveç pushimit në kohë të mirë, mund të dëshironi të jeni jashtë edhe në ditë më të freskëta. Shumë mirë, Grand California ju vjen për shtat. Ka vetëm një pyetje: Si do të ngroheni? Sepse jo të gjitha burimet e nxehtësisë janë të njëjta. Zgjidhni një nga shumë mundësitë që u përshtaten më së miri planeve tuaja të pushimeve.

Njësia qendrore e kontrollit

Njësia qendrore e kontrollit me prekje për kontrollin e nxehtësisë, furnizimin me ujë dhe sistemin e panelit diellor ju lejon të lexoni dhe të vendosni në një vend gjithçka që e bën fantastik kampingun modern. 

Njësia e kontrollit e ngrohësit shtesë opsional

Elementi i kontrollit është lehtësisht i kapshëm në galerinë e kabinës. Ekrani me prekje lehtëson kontrollin dhe programimin e ngrohësit shtesë.

Ngrohja e ujit dhe ajrit me përdorim gazi

Ngrohja e ujit dhe ajrit me përdorim gazi (dy bombola gazi 11 kg) Pesë difuzorë shpërndajnë ajrin e ngrohtë nga sistemi 6 kW në mënyrë të barabartë në ambientin e brendshëm. Krahas kësaj, 10 litra ujë të nxehtë ruhen për kuzhinën dhe banjën.

 

Ngrohja opsionale e ujit dhe ajrit me përdorim gazi-energji elektrike

Krahas funksioneve të ngrohjes së ujit dhe ajrit me përdorim gazi, ngrohja mund të funksionojë edhe me energji elektrike. Për këtë kërkohet një burim i jashtëm energjie.

 

Ngrohja opsionale e ujit dhe ajrit me përdorim energji elektrike-naftë 

Përveç funksioneve të ngrohjes së ujit dhe ajrit me përdorim gazi-energji elektrike, kjo ofrohet me përdorim naftë-energji elektrike. Kjo ofron një furnizim nxehtësie të pavarur për një kohë tepër të gjatë dhe kursen peshë duke eliminuar dy bombolat e mëdha të gazit. Një bombol gazi 5 kg mbartet për gatim.

 

Ngrohës shtesë uji opsional me nxehje shtesë të programueshme

Ai mbështet sistemin kryesor të ngrohjes dhe, falë funksionit të programuesit, mundëson që automjeti të parangrohet brenda 60 minutash, p.sh. për shkrirjen e shpejtë të akullit të xhamave.

 

Kaloriferi opsional plus ngrohësi

Kaloriferi që funksionon me karburant rrit shpejt temperaturën në hapësirën e brendshme nëpërmjet ventilatorëve të ajrit. Një telekomandë kaloriferi është e disponueshme si pajisje opsionale.

 

Kaloriferi opsional plus ngrohësi shtesë i ujit, sipas kërkesës suaj, i programueshëm.

Kaloriferi që funksionon me karburant rrit shpejt temperaturën në hapësirën e brendshme nëpërmjet ventilatorëve të ajrit. Krahas kësaj, një ngrohës uji mbështet ngrohjen e brendshme kur motori është në funksionim. Ngrohja paraprake e automjetit mund të programohet ose të fillohet me telekomandën opsionale të kaloriferit.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet bruto janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 20% TVSH, Për të lehtësuar leximin e tekstit, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim gjinor. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Grand California

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team