Zona e ngarkesës

Madhësia e duhur për çdo punë

Nëse dëshironi të ndërtoni shumë, duhet të jeni në gjendje të transportoni shumë. Askush më mirë se ju nuk e di se sa shumë duhet. Prandaj kamionçina Crafter është e disponueshme me deri tre gjatësi të ndryshme dhe me kabinë teke ose dopio. E vendosni ju se për çfarë kapacitetesh ka nevojë shoqëria juaj.

Ndëraks mesatar, kabinë teke

Kamionçina Crafter me ndëraks me gjatësi mesatare dhe kabinë teke është 6.204 mm e gjatë. Kështu, ka një sipërfaqe ngarkimi deri 7,1 m² dhe ofron vend për deri tre persona.

Ndëraks mesatar, kabinë dopio

Me gjatësi prej 6.204 mm kamionçina Crafter me ndëraks mesatar dhe kabinë dopio ka një sipërfaqe ngarkimi prej deri 5,5 m². Gjithashtu transporton deri shtatë persona.

Ndëraks i gjatë, kabinë teke

Kamionçina Crafter me ndëraks të gjatë dhe kabinë teke ka një gjatësi prej 7.004 mm, një sipërfaqe ngarkimi prej deri 8,8 m² dhe hapësirë për tre persona.

Ndëraks i gjatë, kabinë dopio

Kamionçina Crafter me ndëraks të gjatë dhe kabinë dopio bind me gjatësinë e saj prej 7.004 mm, një sipërfaqe ngarkimi prej deri 7,1 m² dhe hapësirë për shtatë persona.

Ndëraks i gjatë plus1, kabinë teke

Me një gjatësi prej 7,404 mm, kamionçina Crafter me ndëraks të gjatë plus dhe kabinë teke ka një sipërfaqe ngarkimi prej 9,6 m² dhe ofron vend për tre persona.

1 E disponueshme në kombinim me kabinën teke

Në këtë faqe përshkruhen pajisjet e modeleve. Zakonisht nuk përmendet nëse pajisjet përkatëse janë standarde apo opsionale me pagesë shtesë. Për informacion më të detajuar mbi shtrirjen e saktë të pajisjeve të automjetit (pajisje standarde/pajisje shtesë) ose në lidhje me kufizimet e kombinimit, ju lutemi, kontaktoni shitësin e autorizuar të Volkswagen Automjete Komerciale ose përdorni konfiguruesin tonë për Volkswagen Automjete Komerciale. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet bruto janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 20% TVSH, taksën standarde të konsumit (NoVA) dhe nuk marrin parasysh shtesat apo zbritjet e NoVA sipas nenit 6 të ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e tekstit, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim gjinor. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

VW Crafter
Kamionçinë

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team