Oferta e sediljeve

Shpina dhe nervat mbrohen

Ditët e gjata të punës në sediljen e shoferit janë sfilitëse. Kur qafa mpihet dhe shpina dhemb, humori dhe përqendrimi bien. Për ta shmangur këtë, mund të zgjidhni një nga pesë sediljet e ndryshme të Crafter:

  • Sedilja bazë me konfigurim gjatësie dhe mbështetjeje të shpinës
  • Sedilja komfort me përshtatje të lartësisë dhe thellësisë së sediljes, mbështetëse krahu brenda dhe 2 profile lordoze.
  • Sedilja komfort "Plus" me dy mbështetëse krahu dhe 4 profile lordoze të rregullueshme në mënyrë elektrike
  • Sedilja me amortizim ergoComfort1
  • Sedilja ergoActive me amortizim me funksion masazhi

Sedilja me amortizim ergoComfort1

Mbrojtje optimale e shpinës nga dëmtimi prej goditjeve të lidhura me rrugët dhe konfigurim i sediljes në 20 pozicione. Kombinimi i konfigurimeve manuale dhe elektrike mundëson përshtatje të vazhdueshme sipas udhëzimeve të AT. Një ngrohës dhe një funksion masazhi janë gjithashtu në dispozicionin tuaj sipas kërkesës

  • Rregullimi i gjatësisë, lartësisë, thellësisë dhe këndit të mbështetjes së sediljes
  • në mënyrë elektrik me 4 profile lordoze
  • Mbështetëse koke, mbështetëse shpine dhe mbështetëse krahu
  • Ngrohje dhe funksion masazhi sipas kërkesës

1   Sedilja ergoComfort më 26.11.2015 fitoi vulën e miratimit AGR nga "Shoqata Federale e Shkollës Gjermane të Shpinës" dhe nga "Forumi Shpinë e Shëndetshme - Jetesë më e Mirë".

 

Në këtë faqe përshkruhen pajisjet e modeleve. Zakonisht nuk përmendet nëse pajisjet përkatëse janë standarde apo opsionale me pagesë shtesë. Për informacion më të detajuar mbi shtrirjen e saktë të pajisjeve të automjetit (pajisje standarde/pajisje shtesë) ose në lidhje me kufizimet e kombinimit, ju lutemi, kontaktoni shitësin e autorizuar të Volkswagen Automjete Komerciale ose përdorni konfiguruesin tonë për Volkswagen Automjete Komerciale. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet bruto janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 20% TVSH, taksën standarde të konsumit (NoVA) dhe nuk marrin parasysh shtesat apo zbritjet e NoVA sipas nenit 6 të ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e tekstit, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim gjinor. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

VW Crafter
Kamionçinë

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team