Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Ju çon kudo Inteligjent
Të gjitha rrotat aktive 4MOTION

 

4MOTION teknologjia 4x4

Sistemi inteligjent 4x4 i Volkswagen shfaq kombinimin ideal midis Automjetit dhe rrugës. Automjeti juaj ka tërheqjen e duhur në çdo lloj terreni duke ofruar kështu një plus për sa i përket
sigurisë dhe kënaqësisë në ngarje.

Brezi i gjashtë i "Transportuesit" i prezantuar në 2015 është një ikonë. Versioni i parë 4x4 pati premierën e tij në 1984 si "T3" dhe mbajti specifikimin shtesë "syncro". Me të filloi dhe
Historia e suksesit të modeleve 4x4 te automjeteve Volkswagen.

Ndryshimi i modeleve nga "T4" ne "T5" ne vitin 2003 u shoqërua me një risi ne sistemin 4x4 - dhe kambion e asaj kohe me lëndë viskoze u yëvendësua nga kambio moderne DSG. Kurse "syncro" u emërtua
"4MOTION".

Sistemi 4x4 4MOTION në aksion

Automjetet Volkswagen me sistem 4x4 4MOTION

Në të gjitha seritë e modeleve ​​1 të Automjeteve Volkswagen ekziston mundësia e 4MOTION 4x4: për akoma më shumë siguri dhe komoditet në lëvizje. Kombinimi unik i 4MOTION me transmetimin automatik mund të porositet në shumë modele!

Caddy i ri

Njihuni me më shumë stabilitet në ngarje

Të gjitha rrotat aktive 4MOTION e përshtat kalimin e xhirove tek rrotat automatikisht sipas situatës së ngarjes. Kjo është baza për një ngarje optimale dhe një dinamikë ngarje të lartë edhe jashtë rrugëve të shtruara Tek Caddy i ri sistemi 4x4 aktivizohet pak më vonë. 

Për tek Modelet Caddy

T6.1

Kështu i zotëroni Malet dhe Borën

Nëpërmjet nje kambioje me pllakza të komandueshme elektronikishtë tek aksi i pasëm bëhet përshtatja automatike e diferencialit sipas situates se rrugës. Pesha e ulët e sistemit është baza për një ngarje optimale dhe dinamik optimale ngarje.

Unik në kategorinë e Kamionçinave dhe Autobuzave
Ështe optimal sistemi 4x4 4Motion me opsionin 7-marsha-dopio kambio DSG. Ky Kombinimi është tek 110 kW/150 KF- sikur dhe tek motorri 146 kW/199 KF. Kështu shijoni sidomos ne rrugë molore nje konfort udhëtimi të veçantë ne sajë të ndryshimit të marsheve plotësisht automatik.

Tek Modeli

Amarok

Ndërtuar për kënaqësi maksimale ngarje.

Të gjitha rrotat aktive permanente 4MOTION
Ky version 4x4 me me vetë bllokim diferenciali qëndror - Torsen është një veçori në Segmentin e Pickup-ve që ofron një shpërndarje 40:60 si per ne rrugë të shtruar ashtu dhe për rruge të pa shtruara2. Edhe ne trafikun rrugorë tregon forcën e tij, duke rritur fuqinë tërheqëse neper kthesa ndjeshëm.

Sistem i komandueshëm 4x4 4MOTION
Një diferencial shpërndarës lejon ndezjen - fikjen elektrike të rrotave të para përgjatë udhëtimit. Në malore të forta apo tatëpjeta të gjata mund të vendoset dhe një nivel më i ulët.

 

Crafter

Shumëllojshmëria më e madhe e rrotave aktive.

Crafteri është i vetmi automjet i kategorisë së tij me gjashtë variante diferencialesh të parëm, të pasëm dhe të gjitha rrotat aktive 4 MOTION janë të kombinueshëm me Kambio automatike-8-marsha ose kambio manuale.

Të gjitha rrotat aktive 4MOTION
Robuste: Si ne kantiere ndërtimi me baltë, shtigje pyjesh pa asfalt apo malore ekstreme - në variantin 4x4 4MOTION Crafteri është bindës ne çdo lloj terreni me tërheqje të besueshme dhe me ecjen e drejte më të mirë.

Për tek Modelet Crafter

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team