Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Anti Freeser Volkswagen G13 ofron mbrojtje maksimale me performancë maksimale

Anti Freeser Volkswagen G13 ofron mbrojtje maksimale me performancë maksimale

Antifreeze shtesë: Mban temperaturën konstante

Një motor nxehet kur përdoret - kjo është plotësisht normale. Sepse në motorin me djegie, energjia shndërrohet në nxehtësi. Automjeti juaj komercial ka nevojë për sistemin e ftohjes së motorit në mënyrë që motori të mos mbinxehet. Antifreeze thith nxehtësinë dhe e transferon atë në radiator. Nga atje më në fund lëshohet në ambientin e jashtme.

Shtesa e ftohësit duhet të kontrollohet rregullisht në mënyrë që motori të ftohet siç duhet. Në ndarjen e motorit ekziston një enë plastike në të cilën shënohet një shkallë nga "Min" në "Max". Niveli i lëngut duhet të jetë gjithmonë midis dy shenjave. Nëse është poshtë kësaj, antifreeze duhet të plotësohet.

Ndërroni ose shtoni anti freeze

 

Nëse niveli i antifreeze është më i ulët se shenja "Min", duhet të shtohet. Në çdo rast, përdorni antifreeze nga dyqanet e specializuara dhe jo ujë të pastër.

Antifreeze duhet të ndryshohet plotësisht çdo dy vjet, pasi ai gjithashtu humbet efektivitetin e tij pas një kohe. Përdorni mjetet e specifikuara nga prodhuesi i automjetit - që mund të gjenden në manualin e automjetit tuaj. Sepse antifreeze i gabuar mund të çojë në mbinxehje të motorit. Për më tepër, lëngu duhet të ndryshohet gjithmonë kur motori është i ftohtë, përndryshe mund të ndodhin dëmtime serioze.

Partneri Volkswagen ju këshillon me kënaqësi!

 

Avantazhet e Anti freezer G13 origjinal i Volkswagen

Mbroni motorin tuaj Volkswagen me anti freezer që përputhet në mënyrë të përsosur: G13 nga Volkswagen. Mund të përzihet me të gjitha produktet e mëparshme dhe është i qëndrueshëm në nxehtësi deri në 135 °C.

Mbrojtje nga ngrica

Në raportin e saktë të përzierjes, mund të arrini mbrojtje nga ngrica nga -25 °C deri në -40 °C me anti freezer G13 të Volkswagen.

Mbrojtje nga nxehtësia

Me anti freezer origjinale nga Volkswagen, ju mund të rrisni pikën e vlimit të ujit deri në 135 °C dhe të përgatitni automjetin tuaj për kushte ekstreme.

Mbrojtje nga kalku dhe ndryshku

Anti Freezer G13 është përshtatur posaçërisht për të gjitha metalet e përdorura në motorët Volkswagen. Kjo parandalon depozitat e kalkut në sistemin e ftohjes.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team