Vëllimet­e zonës së ngarkesës

Kapacitetet përporositë e mëdha

Nëse dëshironi të ndërtoni shumë, duhet të jeni në gjendje të transportoni shumë. Prandaj, furgoni Crafter, në varësi të ndëraksit, ofron hapësirë për katër deri gjashtë paleta. Kjo përkon me një vëllim ngarkese1 midis afro 9,9 m³ dhe deri 18,4 m³.

4 paleta me ndëraks me gjatësi mesatare: 

Vëllimi i ngarkesës1 nga afro 9,9 m³ deri në 11,3 m³.

6 paleta me ndëraks të gjatë:

Vëllimi i ngarkesës1 nga afro 14,4 m³ deri në 16,1 m³.

6 paleta me ndëraks të gjatë plus:

Vëllimi i ngarkesës1 nga afro 16,4 m³ deri në 18,4 m³.

1 Vëllimet e ngarkesës tek automjeti me diferencial para (dysheme ngarkese e ulët).

Në këtë faqe përshkruhen pajisjet e modeleve. Zakonisht nuk përmendet nëse pajisjet përkatëse janë standarde apo opsionale me pagesë shtesë. Për informacion më të detajuar mbi shtrirjen e saktë të pajisjeve të automjetit (pajisje standarde/pajisje shtesë) ose në lidhje me kufizimet e kombinimit, ju lutemi, kontaktoni shitësin e autorizuar të Volkswagen Automjete Komerciale ose përdorni konfiguruesin tonë për Volkswagen Automjete Komerciale. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet bruto janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 20% TVSH, taksën standarde të konsumit (NoVA) dhe nuk marrin parasysh shtesat apo zbritjet e NoVA sipas nenit 6 të ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e tekstit, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim gjinor. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Furgoni
Crafter

Garanci 5 vjeçare

 

Garanci 5 vjeçare

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team