Tako rimorkimi ­ dhe pragje

Tërheqje të rënda. Bashkim i lehtë.

Materiali i rëndë duke u transportuar. Tërhiqni rimorkio shtesë. Furgoni Crafter është projektuar për punë të rënda. Sepse është e disponueshme, sipas kërkesës, me përgatitje të ndryshme për rimorkio me ngarkesë deri në 3,5 ton. Gjithashtu, pajisje të tjera shtesë jua lehtësojnë ngarkimin dhe shkarkimin. Hidhini një sy ofertës sonë:

  • tako rimorkimi e heqshme me kokë sferike
  • pragu i gjerë mbi prapakolp
  • pragu i njërës anë mbi parakolp në kombinim me takon e rimorkimit

Tako rimorkimi e heqshme me kokë sferike

Takoja e rimorkimit e heqshme me kokë sferike është e përshtatshme për rimorkiot dhe sistemet e tërheqjes deri në 3,5 t. 

 

Pragu i gjerë mbi prapakolp

Pragu i gjerë mbi prapakolp në gjerësinë e plotë të pasme e bën më të lehtë ngarkimin dhe shkarkimin.

Pragu i njërës anë mbi prapakolp

Pragu i njërës anë mbi prapakolp në gjysmën e gjerësisë së pasme mund të kombinohet me një tako rimorkioje deri 3,5 t.

Në këtë faqe përshkruhen pajisjet e modeleve. Zakonisht nuk përmendet nëse pajisjet përkatëse janë standarde apo opsionale me pagesë shtesë. Për informacion më të detajuar mbi shtrirjen e saktë të pajisjeve të automjetit (pajisje standarde/pajisje shtesë) ose në lidhje me kufizimet e kombinimit, ju lutemi, kontaktoni shitësin e autorizuar të Volkswagen Automjete Komerciale ose përdorni konfiguruesin tonë për Volkswagen Automjete Komerciale. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet bruto janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 20% TVSH, taksën standarde të konsumit (NoVA) dhe nuk marrin parasysh shtesat apo zbritjet e NoVA sipas nenit 6 të ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e tekstit, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim gjinor. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Furgoni
Crafter

Garanci 5 vjeçare

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team