Sistemi i ngrohjes

Ngrohtë gjatë dimrit

Hiqni akullin me spatul nga xhami në temperatura nën zero? Keni ftohtë në kabinë pas takimeve të jashtme? Me sistemet tona të ngrohjes do të jeni ngrohtë dhe rehat në lëvizje edhe gjatë muajve të ftohtë.

Kaloriferi i programueshëm

Kaloriferi që funksionon me karburant nxeh ajrin hyrës dhe rrit temperaturën menjëherë në hapësirën e ngarkesës ose pasagjerëve nëpërmjet difuzorit të ajrit. Sipas kërkesës, mund të merrni edhe telekomandë të kaloriferit.

Ngrohësi i komanduar në mënyrë elektronike

Ngrohësi i komanduar në mënyrë elektronike, që vjen si pajisje standard, siguron që temperatura e ambientit të brendshëm të rregullohet saktësisht.

 

Paketa e dimrit

Paketa e dimrit përshin një ngrohës shtesë, një depozitë të madhe uji larës me tregues të gradës, spërkatës të xhamit të përparmë me ujë të ngrohtë dhe ngrohës të xhamit të përparmë.

 

Ngrohës shtesë me karburant

Ngrohësi me karburant mbështet sistemin kryesor të ngrohjes gjatë kohës që motori është në punë.

 

Kaloriferi plus ngrohësi

Krahas funksioneve të kaloriferit, një tjetër ngrohës mbështet sistemin kryesor të ngrohjes gjatë kohës që motori është në punë.

 

Ngrohës shtesë uji me nxehje të programueshme

Ngrohësi shtesë i ujit me nxehje të programueshme ndihmon ngrohjen e bordit kur motori është në punë. Është i programueshëm dhe mund të ngrohë paraprakisht automjetin tuaj për deri 60 minuta.

Në këtë faqe përshkruhen pajisjet e modeleve. Zakonisht nuk përmendet nëse pajisjet përkatëse janë standarde apo opsionale me pagesë shtesë. Për informacion më të detajuar mbi shtrirjen e saktë të pajisjeve të automjetit (pajisje standarde/pajisje shtesë) ose në lidhje me kufizimet e kombinimit, ju lutemi, kontaktoni shitësin e autorizuar të Volkswagen Automjete Komerciale ose përdorni konfiguruesin tonë për Volkswagen Automjete Komerciale. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet bruto janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 20% TVSH, taksën standarde të konsumit (NoVA) dhe nuk marrin parasysh shtesat apo zbritjet e NoVA sipas nenit 6 të ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e tekstit, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim gjinor. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbyll menunë

Furgoni
Crafter

Garanci 5 vjeçare

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team