Ofertat

Kushdo që vendos të blerë një model të ri Crafter, mund të përfitojë bonuse atraktive dhe garanci shtesë.

Bonusi i shoqërive

Oferta jonë speciale për shoqëritë: Kushdo që porosit një model të ri Crafter mund të përfitojë një bonus shoqërie prej deri në 4.995,00 €1 .

Garancia e zgjatur 2+2

Për të interesuarit ndaj sigurisë, me ofertën tonë speciale përfitoni edhe nga një zgjatje garancie kur blini një Crafter të ri. Kjo përfshin një zgjatje 2-vjeçare të garancisë pas përfundimit të garancisë 2-vjeçare të prodhuesit, me një largësi maksimale totale prej 120.000 km2.

1 Kur blini një Crafter të ri, përfitoni një bonus shoqërie prej 4.465 € (bonus për furgonin Crafter 55 L5H4 me motor TDI 130 kW/177kf, dyer të pasme me hapje anësore). E vlefshme për blerje nga shoqëritë me NIPT të vlefshëm dhe miratim deri datë 30 qershor 2019 ose deri në përfundim të gjendjes. Të gjitha  bonuset janë jo detyrues dhe të pa negociueshme. Bonuset treguese përfshijnë TVSH-në dhe NoVA-n. Informacion i mëtejshëm merret nëpërmjet shoqërive partnere të VW.

2 Oferta e vlefshme për blerjen e një Crafter-i të ri. Partneri juaj i Volkswagen Automjete Komerciale mund t'ju ofrojë detaje të mëtejshme mbi garancinë. Për shtesat dhe strukturat e sipërme oferta vlen vetëm për dorëzimin në fabrikë.

Në këtë faqe përshkruhen pajisjet e modeleve. Zakonisht nuk përmendet nëse pajisjet përkatëse janë standarde apo opsionale me pagesë shtesë. Për informacion më të detajuar mbi shtrirjen e saktë të pajisjeve të automjetit (pajisje standarde/pajisje shtesë) ose në lidhje me kufizimet e kombinimit, ju lutemi, kontaktoni shitësin e autorizuar të Volkswagen Automjete Komerciale ose përdorni konfiguruesin tonë për Volkswagen Automjete Komerciale. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet bruto janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 20% TVSH, taksën standarde të konsumit (NoVA) dhe nuk marrin parasysh shtesat apo zbritjet e NoVA sipas nenit 6 të ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e tekstit, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim gjinor. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyllur
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menü schließen

Furgoni
Crafter:

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team